Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stormy Chex

6. 2. 2010

STORMY CHEX

*28.5.2008 v Sopotnici u Věrky Diblíkové

m: ČT Stefany o: APH MG Doc Joe Chex

Stormyčku jsem zakoupila jako nástupkyni Čajly, ale jejího obsednutí jsem se nedočkala, neboť jsem jí kvůli nedostatku času byla nucena prodat. Nesla jsem to velmi těžce, protože Bábovka - u nás Fany je super kobylka. Má nádherné chody, je hodná, jde všude a nic neřeší, je nebojácná a mazlivá. Moje depky ukončila až návštěva slečny, která ji chtěla koupit. Když jsem zjistila, že děvče přesně ví co chce a sama již 8let má svého milovaného valáška, tak jsem byla venku z veškerých obav o to, kam se dostane.

Ráno jsem jí dala deku, obřišník, na vozíku byla za 10min.

a v klidu jsme jeli a ani o ní cestou nevěděli, když jsme někde zastavili - v přepravníku pohoda a ticho. V novém domově si  pěkně rovně vycouvala na pevnou zem a do stájí šla jako kdyby se tam narodila. Povaha naprosto perfektní !!!

Obrazek

Je v úžasné stáji hodných lidiček a nová majitelka Pavla až postaví dům, vezme své miláčky domů. Přeji jim mnoho krásných vyjížděk a zážitků při shánění stád a Vám, kteří se dostanete do podobné situace, že budete muset prodat, přeji jen ty nejlepší kupce se srdcem dokořán pro ty naše čtyřnohé rychlíky

stajpodbetlemem.rajce.idnes.cz/Stormy_Svebohov_2010/ 

Vroce 2019 porodila hřebečka po APH a stále dělá radost své majitelce.